Velkommen som minikonfirmand i Stengård Kirke

Hvad er minikonfirmandens fornavn? *

Hej!

Vi glæder os til at hilse på {{answer_8186170}}.

Hvad er minikonfirmandens efternavn? *

Minikonfirmandens adresse

Vej og nr.? *

Postnr.? *

By? *

Evt. mobiltlf.nr.?

Skole? *

Klasse? *

Forælders fornavn? *

Forælders efternavn? *

Forælders mobiltelefonnummer? *

Stengård Kirke udsender hver anden måned et nyhedsbrev pr. mail om de mange aktiviteter i sognet og en reminder ved særlige arrangementer for både børn og voksne om f.eks. pasta- og fastelavnsgudstjenester, sankthansaften,  Halloween og julearrangementer.

Du kan altid selv online afmelde nyhedsbrevet eller ændre abonnementsprofil.

Kunne du tænke dig at prøve et helt uforpligtende og gratis abonnement?

Lad Stengård Kirkes nyhedsbrev komme an på prøve. *

Børnene bliver hentet på skolen/sfo og fulgt tilbage til skolefritidsordningen, når vi slutter.

Må minikonfirmanden selv gå hjem fra kirken efter undervisningen *

Til brug på kirkens hjemmeside, i publikationer og anden offentlig omtale optager vi lejlighedsvist faste og levende billeder af aktiviteterne i kirken.

Billeder og filmklip stilles ikke til rådighed for tredjemand og benyttes ikke kommercielt.

Må kirken til dette eget brug benytte billeder optaget i forbindelse med minikonfirmand-aktiviteter, hvori jeres barn medvirker? *

Sognepræst Karen-Lisbeth Gøricke, klg@km.dk, tlf. 2332-5276, besvarer gerne alle spørgsmål.

Vi glæder os til at byde velkommen til {{answer_8186170}} og de andre nye minikonfirmander!

De bedste hilsner fra alle i Stengård Kirke.

Alle oplysninger er nu klar til at blive indsendt.